top of page

THE CHEFS

Hun roots liggen in Antwerpen en Limburg maar het was Koksijde, waar de vonk van het vuur oversloeg. 

De kneepjes van het vak leerden ze kennen in sterrenzaken.

Maar ook hoe ze ooit een eigen zaak niet of net wél zouden runnen.  

​

Celine & Martijn willen schitteren, maar in eenvoud.

Van de keuze van ingrediënten, passende wijnen, 

tot een geslaagde totaalbeleving. 

Nyde, dat wordt puur genieten ...

Martijn_Celine_LR.jpg

HET RESTAURANT

Aan culinaire geschiedenis geen gebrek. Het pand was dertien jaar lang restaurant ’t Ambrozijn, de biotoop voor de broers Johan & Kris Lismont. Deze laatstgenoemde opende er in 2013 -  het jaar waarin hij ook wordt uitgeroepen tot sommelier of the year - samen met zijn vrouw en zakenpartner Agna Boonen het wijnrestaurant Mondevino.

Vandaag wordt er op deze plek door twee jonge gedreven auteurs een nieuw verhaal geschreven.

bottom of page