TAKE AWAY

Ook voor deze moeilijke periode laten we jullie niet in de steek! Wij zorgen voor het genot bij jullie thuis.

AFHALEN 

VRIJDAG 16:00 - 19:00 uur.

ZATERDAG 16:00 - 19:00 UUR.

ZONDAG 10:00 - 12:00 UUR.

Bestellen kan je online, telefonisch of per mail 
 

WEEKMENU

 
27, 28 & 29 november

 

NOBASHI GARNAAL

avocado | komkommer

Paso Primero blanco - chardonnay, riesling & gewurztraminer - SPA
10,00/fles

WILDE EEND

duchesse | porto

Little Ark , agiorgitiko & xinomavro GRI
15,00/fles

CHOCOLADE

pinda | caramel

11 filari - dolce naturale - primitivo IT
19,50/fles

35,00 euro

KREEFTENMENU

 

RAVIOLI VAN KREEFT 

kreeftensaus

HELE KREEFT (500gr)

à la nage

DESSERT 

van de week

49,00 euro

 

Wijntip: Vincent Latour

Chardonnay

Bourgogne Blanc

23,00/ fles

AFHAALGERECHTEN

Voorgerechten

Nobashi garnaal | avocado 15,00

Ravioli van kreeft | kreeftensaus 14,00

Salade gerookte eendenborst | eendenkroket 15,00

Kikkerbillen | kruidenboter 15,00

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood.


 

 

Hoofdgerechten

Hele kreeft | à la nage 36,00

Zeetong | Meunière 29,00

Kabeljauw | witte wijnsaus 24,00

Fazant | bospaddenstoelen 22,00

Hertenfilet | veenbes 29,00

Wildstoofpotje 18,00

geserveerd met groenten-  en aardappelgarnituur

Ravioli bospaddenstoel 21,00

Suggestiewijnen


fris wit 

l'Aumonier

Sauvignon Blanc 

Loire

15,50/fles

vol wit

Préjugés

Chardonnay barrique

 Languedoc

12,50/fles

fruitig rood

Chianti colli senesi

Sangiovese 

 Montepulciano

17,00/fles

krachtig rood

Château d'Oupia

Syrah | Grenache | Mourvèdre
  Minervois

11,00/fles

 
 

© 2018 by BVBA starter NYDE 

Tongersesteenweg 30 3840 Borgloon