PUUR GENIETEN ...

Nyde staat voor puur genot. Groenten en geraffineerde sauzen spelen een voorname rol in de moderne keuken van chef Celine. Ze zorgen voor spanning en zetten de kwaliteit van het hoofdproduct in de verf. Gastheer Martijn vertelt u graag meer over de mooie wijnassociaties. 

 

De inspecteurs van de MICHELIN Gids

013.jpg
culinaire uitspatting
Big Leaf

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

 

LANGOUSTINE

tomaat | algen ..........................................22,00 

MOSCARDINI

fideua | mossel ..........................................18,00

KALFSZWEZERIK

aubergine | girolles ....................................22,00

 

KING KRAB

venkel | tomaat ..........................................38,00 

 

 

HOOFDGERECHTEN

WILDE ZEEBAARS

gegrilde groenten | aardappel.................. 42,00 

SIMMENTAL RIBEYE per 2 te bestellen 

béarnaise | frietjes .................................... 42,00

KING KRAB

focaccia | venkel.........................................58,00

 

 

NAGERECHTEN

FRAMBOOS

pistache | koriander ................................. 10,00 

DAME BLANCHE

pure klassieker ......................................... 12,00 

 

CAFE GLACE

koffie | caramel ...........................................12,00 

 

KAAS

selectie kaas 'ROK4'.................................. 14,00 

MENU

RODE MUL

 tomaat | dashi

 

MOSCARDINI

fideua | mossel

KALFSZWEZERIK*

aubergine | girolle

RIBEYE

aardappel | choron

FRAMBOOS

pistache | koriander

   4 gangen ........................  56,00

  *5 gangen .......................  68,00

 

Kaas i.p.v .dessert 7 euro

LUNCHMENU

   3 gangen ........................ 45,00

inclusief koffie of thee
deze menu is zonder dessert

op donderdag en vrijdagmiddag

KIDS

KROKET
kaas of garnaal  .................................... 6,00 
2 st. + 6 euro
 
KIP
met frietjes of puree............................ 12,50

FISHSTICKS
met frietjes of puree............................ 12,00